Återbruk

Vi hjälper er att återbruka

I en tid där hållbarhet och miljömedvetenhet blir alltmer framträdande, står rivningsbranschen för en omställning. Med en vision om att omdefiniera traditionell rivning genom att sätta återbruk och hållbarhet i fokus, erbjuder NKR Demolition en banbrytande tjänst inom demontering för återbruk. Vi vill vara med på ert projekt från början till slut. Vi erbjuder rådgivning i tidigt skede för att ni som beställare ska få ut så mycket som möjligt av ert återbruksarbete. Kontakta oss redan idag för att komma igång.

Vi stödjer dig i att förverkliga din vision om ett samhälle med återbruk som fokus.

Vårt fokus ligger på att tillgodose beställarens behov, där återbruk ofta är av yttersta vikt. Vi har kapacitet att demontera allt från inventarier till delar av konstruktionen eller till och med hela byggnader. Genom denna process möjliggör vi återanvändning av byggmaterial i nya projekt, vilket inte bara minskar avfallsmängden utan även minskar behovet av nyproduktion och därmed reducerar den negativa miljöpåverkan. 

Med vårt engagemang för hållbarhet och vår kompetens inom rivning och återbruk strävar vi efter att vara en pålitlig partner för våra kunder, samtidigt som vi bidrar till en mer hållbar och cirkulär ekonomi.

Kontakta oss på NKR Demolition Sweden AB

För ytterligare information och referenser gällande återbruk är du välkommen att kontakta oss på info@nkr-ab.se eller ringa oss på telefonnummer +46 42-12 20 41. Vi står till din tjänst för att besvara dina frågor och diskutera dina projektbehov.