Rivning

Effektivt och miljövänligt

Vi är engagerade i att minimera vårt klimatavtryck i samband med våra rivningsprojekt. Detta uppnås genom noggrann planering före projektets start. Vi har en imponerande återvinningsnivå på 97% av rivningsmaterialet, och de återstående 3% hanteras noggrant och miljövänligt. På detta sätt tar vi ansvar för vår miljöpåverkan och strävar efter att minska vår inverkan på planeten genom att följa bästa praxis för hållbarhet och miljöhänsyn.

Rivning av olika slag

Med över 40 års erfarenhet inom branschen har vi förmågan att hantera en mångfald av rivningsprojekt. Vi specialiserar oss på att koordinera och utföra rivningar av komplexa och speciella byggnader, inklusive fabriksanläggningar, verk och andra komplexa strukturer. Oavsett om det rör sig om tungrivning eller lättrivning, har vi den kompetens och erfarenhet som krävs för att säkert och effektivt genomföra projekt av alla storlekar och typer. Vårt mål är att möta dina behov och leverera resultat av högsta kvalitet.

Rivning av byggnader och industrianläggningar

Vi är stolta över att kunna erbjuda säker, kostnadseffektiv och miljövänlig rivning. Vårt expertteam kan ta sig an en mängd olika projekt, inklusive:

  • Fabriksbyggnader
  • Stora byggnader inom fastighetsbranschen
  • Industribyggnader
  • Kraftanläggningar
  • Brokonstruktioner

Oavsett projektets omfattning eller komplexitet är vårt mål att leverera högkvalitativ och ansvarsfull rivningstjänst som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Vi utför totalrivningar och demonteringar för återbruk, allt efter kundens önskemål.

Stockholm

Är du i behov av pålitliga och professionella rivningstjänster i Stockholm? Då har du kommit rätt. NKR Demolition är din partner för alla typer av rivningsarbeten i huvudstaden och dess omnejd.

Som ledande rivningsfirma i Stockholm har vi specialiserat oss på att erbjuda högkvalitativa rivningstjänster till företag. Vårt erfarna team har expertisen och resurserna att utföra storskaliga rivningsarbeten.

Oavsett om det handlar om rivning av kontorshus, industribyggnader eller andra strukturer, kan du lita på att NKR Demolition levererar resultat av högsta kvalitet. Vi använder modern utrustning och följer stränga säkerhetsprotokoll för att säkerställa att rivningsprocessen utförs effektivt och säkert.

Som ett av de främsta rivningsföretagen i Stockholm är vi dedikerade till att uppfylla våra kunders behov och förväntningar. Vi strävar alltid efter att erbjuda en sömlös och professionell service, från början till slut.

Vi hjälper er med era rivningsarbeten. Kontakta oss för att diskutera just era behov och få en skräddarsydd lösning för ert rivningsprojekt.

Göteborg

Vi är en ledande rivningsfirma i Göteborg. NKR Demolition är din partner för alla typer av rivningsarbeten i Göteborg och dess omgivningar.

Vi är stolta över att vara ett rivningsföretag som verkar i Göteborg med många referenser från framgångsrika projekt i området. Vårt dedikerade team av erfarna yrkesmän har den kompetens och erfarenhet som krävs för att hantera  komplexa rivningsarbeten.

Vi förstår att varje kunds behov är unika, och därför skräddarsyr vi våra tjänster för att möta dina specifika krav. Vår prioritet är att erbjuda en sömlös och professionell service som överträffar dina förväntningar.

Så om du behöver hjälp med rivningsarbeten i Göteborg, kontakta NKR Demolition. Vi är här för att hjälpa dig med ditt nästa rivningsprojekt och se till att det genomförs med precision och kvalitet.

Kontakta oss nu för att få reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa er med just era rivningsprojekt.

Professionellt rivningsföretag 

När du väljer NKR Demolition Sweden AB som ditt rivningsföretag är du garanterad professionellt utfört arbete med:

  • Välutrustad maskinpark
  • Kompetent personal

Vi lägger stor vikt vid att utföra rivningsprojekt med fokus på säkerhet, efterlevnad av regler och miljöhänsyn. Som medlem i Bransch- och Arbetsgivarorganisationen Byggföretagen och med vårt verksamhetsledningssystem BKMA kan du alltid lita på att vi håller oss uppdaterade om de senaste lagar och förordningar som påverkar vår bransch. Vårt mål är att erbjuda professionell och pålitlig service som överträffar dina förväntningar.